Fillers

Fillers die gebruikt worden in de Leie Clinic bestaan uit biologisch afbreekbare vulmiddelen en dienen om volume te herstellen, verhoudingen en contouren te verbeteren of lijntjes te verzachten.

FILLERS

2 soorten fillers

De meeste fillers die we gebruiken zijn op basis van lichaamseigen hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft de eigenschap mooi te integreren in het eigen weefsel, te helpen bij hydratatie en wordt goed verdragen door het lichaam.

Een tweede optie is om een biostimulator te gebruiken zoals calciumhydroxylapatiet. Deze calciummicrosferen komen ook in het lichaam voor en worden goed accepteerd. Deze hebben een vullend effect en zullen het lichaam aanzetten om meer collageen en elastine aan te maken welke resulteert in een stevigere stralende huid!

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar maar wordt vaak nog mooier in de eerste twee weken en is meestal tussen de zes en achttien maanden zichtbaar.
Dit is afhankelijk van de locatie waar de filler geplaatst wordt, de levensstijl, de leeftijd en het gebruikte product.

Wij staan je bij in de juiste keuze te maken zodat je steeds het resultaat bekomt dat je voor ogen hebt!

Leieclinic

Lipfiller

Een mooi gevormde mond geeft een jonge, sensuele uitstraling.
Lippen opvullen kan heel natuurlijk en subtiel met behoud van de balans in uw gezicht. Misschien bent u niet tevreden over de vorm van uw mond of de dikte van uw lippen. Of misschien worden uw lippen met het ouder worden dunner door het verlies van volume. Wat voor u ook de reden mag zijn, bij Leie Clinic bespreken we vooraf uw wensen en de mogelijkheden waarna de juiste filler wordt gekozen om tot het mooiste resultaat te komen!

Fillers hebben een gladde en soepele structuur waardoor de lippen zeer natuurlijk blijven aanvoelen.

Neus lippenplooi

De neus lippenplooi of nasolabiale plooi wordt naarmate we ouder worden dieper. De belangrijkste oorzaak is door afname van steunweefsel (zoals hyaluronzuur, elastine en collageen) in de wangen en jukbeenderen waardoor de huid gaat zakken onder invloed van de zwaartekracht.
Hierdoor ontstaat er een plooi die uw gezicht een vermoeide of trieste uitstraling geeft.

Met fillers kunnen we deze groef tussen mond en neus terug opvullen. Hierdoor verdwijnt de neuslippenplooi plooi al direct gedeeltelijk of geheel. Om het effect van de behandeling te optimaliseren, adviseren wij soms om ook de jukbeenderen op te vullen.

Door het volumeverlies met hyaluronzuur te herstellen wordt deze huidplooi op een natuurlijke manier verzacht en wordt het uiterlijk zichtbaar frisser.

Leieclinic

Afhangende mondhoeken

Hangende mondhoeken of marionetlijnen lopen onder uw mond vanaf beide mondhoeken naar beneden. Door het continue proces van volumeverlies, zullen fijne lijntjes uiteindelijk overgaan in diepere rimpels. Deze mondhoekplooien kunnen u een verdrietige of ontevreden gezichtsuitdrukking geven. Daarom wordt een diepere mondhoekplooi vaak als vervelend ervaren. De arts bepaalt in overleg met u of Botulinetoxine, fillerbehandeling of een combinatie van beide het beste voor u geschikt is.

Kaaklijn verstrakken

Sommige mensen hebben van nature uit al een minder ontwikkelde kaaklijn.
Bij andere zal door het verouderen het vetweefsel in de wangen verminderen en het bot van de onderkaak slinken waardoor de huid geen steun meer heeft en het over de rand van de kaaklijn gaat hangen met als resultaat ontsierende hamsterwangen.
Een behandeling met fillers kan voor u een oplossing bieden om de contour van de kaaklijn (terug) te verstrakken.

Leieclinic
Leieclinic

Kinprojectie

De vorm van de kin is belangrijk voor onze gezichtscontour. Naarmate we ouder worden, kan de vorm van de kin veranderen. Soms heeft u van nature uit al een teruggetrokken kin. Ook kunnen er putjes of lijnen ontstaan in de kin door een spier die als het ware de huid van de kin naar binnen trekt.

De arts bepaalt in overleg met u of Botulinetoxine, fillerbehandeling of een combinatie van beide het beste voor u geschikt is.

Een kincorrectie kan dus perfect pijnloos en zonder operatie.

Wallen onder de ogen (traangoot)

Wallen onder de ogen die zijn veroorzaakt door volumeverlies kunnen goed worden behandeld met een filler. De filler wordt geïnjecteerd op de plekken onder de ogen waar het volumeverlies is ontstaan met een vrijwel onmiddellijk effect.

Jukbeenfiller

De jukbeenderen zijn de eyecatcher van je gezicht. Naarmate je ouder wordt, kunnen deze aan volume verminderen. Dit kan perfect gecompenseerd worden met fillers.
Anderzijds is deze behandeling ook zeer populair bij jongere mensen om de jukbeenderen extra volume te geven, zodat ze meer geaccentueerd worden.

Leieclinic
Leieclinic

Rokersrimpels (barcode)

De verticale rimpels rondom de lippen, ook wel ‘rokerslijntjes’, ‘rokersrimpels’ of ‘barcode’ genoemd ontstaan door roken maar ook door volumeverlies van de lippen en het gebied rondom de lippen bij het ouder worden. Een behandeling met Botulinetoxine, filler of combinatie van beide kan deze rimpels verzachten.

Leieclinic
Leieclinic
Leieclinic
Leieclinic
Leieclinic
Leieclinic

CONTACTFORMULIER