Esthetische behandeling met spierontspanners

SPIERONTSPANNERS

Botulinetoxine

Spieronspanners zullen ervoor zorgen dat de spieractiviteit in het behandelde gebied tijdelijk zal verzacht worden.
De spieren die verantwoordelijk zijn voor de rimpels zullen niet meer kunnen samentrekken waardoor ze ontspannen. Hierdoor krijgt men terug een natuurlijke gelaatsuitstraling met een zachtere mimiek. Soms dienen aanvullende behandelingen te gebeuren met rimpelvullers  om een optimaal resultaat te bekomen. Een behandeling met spierontspanners is snel en vrijwel pijnloos. Een verdoving is niet nodig.
Na de behandeling krijgt u enkele adviezen van de arts voor goede nazorg. Het effect begint na enkele dagen al zichtbaar te worden en is maximaal na ongeveer 2 weken. Het resultaat is gemiddeld 3 tot 4 maanden zichtbaar, waarna de spierverslappers op geheel natuurlijke wijze worden afgebroken. Bij tijdige herhaling kan het effect wel tot 6 maanden lang
aanhouden

Leieclinic
Leieclinic

Veiligheid

Spierontspanners zijn een natuurlijk eiwit en worden in de medische wereld reeds bijna 40 jaar gebruikt in verschillende disciplines. Hun effect en veiligheid is dus duidelijk in kaart gebracht. Allergische reacties zijn uiterst zeldzaam. Tot op heden werden geen nadelige effecten gezien op lange termijn en deze behandeling wordt dan ook als veilig beschouwd. De enige contra-indicaties zijn myasthenia gravis, zwangerschap en borstvoeding.

De rimpels vervagen en u krijgt een jonge en frissere uitstraling.
Gemiddeld neemt de diepte van rimpels tot wel 90% af! Leie Clinic is gespecialiseerd in spierverslappende en rimpelvullende behandelingen en werkt volgens de internationale richtlijnen.
Door de voorzichtige dosering bent u verzekerd van een effectief resultaat zonder dat dit ten koste gaat van de natuurlijke mimiek. Wij gebruiken hoge kwaliteit type A producten die
uitgebreid getest zijn op veiligheid en effectiviteit bij rimpelbehandelingen. Tijdens de periode dat Botulinetoxine type A werkzaam is, behandelt het niet alleen rimpels, maar voorkomt het ook de vorming van nieuwe rimpels. Door deze preventieve werking wordt Botulinetoxine type A veel gebruikt door jonge volwassenen. Botulinetoxine is geheel natuurlijk afbreekbaar en de effecten zijn ook volledig omkeerbaar.
Tip: Je start best met spierontspanners, nog voor de rimpels diep zijn.

SPIERVERSLAPPERS

Waarvoor kunnen spierontspanners gebruikt worden?

Spierverslappers worden gebruikt voor voorhoofdrimpels, fronslijnen, kraaienpootjes, gummy smile, wenkbrauwlift

Leieclinic

Voorhoofdrimpels

Horizontale rimpels op het voorhoofd ontstaan door het herhaald aanspannen van de spieren in het voorhoofd die we gebruiken voor expressie van emoties zoals verbazing en goedkeuring. Een behandeling met spierverslappers tegen voorhoofdrimpels ontspant deze spieren en maakt de huid weer glad.

Fronsrimpels

Een sterke frons kan ontstaan bij mensen die veel expressieve gezichtsuitdrukkingen maken
en geeft een ongewenst strenge of boze uitstraling. De fronslijnen die eerst alleen bij
aanspanning zichtbaar zijn, kunnen op den duur ook in rust een diepe en ontsierende groef
veroorzaken.
Een behandeling met spierverslappers kan het gebied tussen de wenkbrauwen laten
ontspannen waardoor het gebied tot rust komt en de huid glad strijkt. Het resultaat is een
vriendelijkere en uitgeruste uitstraling. 

Leieclinic
Leieclinic

Kraaienpootjes

De lijnen naast de ogen of ‘kraaienpootjes’ ontstaan voornamelijk bij mensen die veel met de ogen knijpen of lachen en worden hierom ook wel lachrimpels genoemd. Enkele injecties met spierverslappers kunnen de kraaienpootjes effectief verzachten.

Gummy Smile

We lachen graag maar soms schamen we ons voor onze lach omdat ons tandvlees teveel
zichtbaar wordt waardoor we minder lachen of lachen met onze hand voor de mond.
Dit is te verhelpen met twee injecties spierverslappers waardoor de bovenlip minder naar
boven wordt getrokken bij het lachen.

Leieclinic
Leieclinic

Wenkbrauwlift

Afhangende wenkbrauwen geven een vermoeide uitstraling of boze uitdrukking. Sommige mensen worden met lage wenkbrauwen geboren. Bij anderen zal dit door de zwaartekracht en verouderen ontstaan. Wanneer het zakken nog minimaal is, kan dit verholpen worden met een wenkbrauwlift waarbij de spiertjes die de wenkbrauw omlaag trekken door spierverslappende injecties zullen ontspannen.

Leieclinic
Leieclinic
Leieclinic
Leieclinic
Leieclinic
Leieclinic

CONTACTFORMULIER