Huidverbetering met Skinboosters

Leieclinic

Dankzij de diepe hydratatie van je huid mag je een resem verbeteringen van je huid verwachten zoals:

Skinboosters

Een skinbooster zorgt voor de verbetering van je huidkwaliteit door de huid te voeden en langdurig te hydrateren. Het zet de huid aan tot aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Hierdoor worden de oneffenheden en lijntjes in je huid verminderd en krijg je een soepelere en gladdere huid. . Het resultaat blijft ruim 6 tot 12 maanden zichtbaar.

Na de behandeling start de huid met het aanmaken van collageen en wordt de huid strakker. Na ongeveer 2 maanden is het maximale effect waarneembaar.
Het beste resultaat bekomt men met twee sessies met een maand tussenpose. Daarna jaarlijks tot halfjaarlijks een onderhoudsbehandeling.

De behandeling is meest bekend voor het gezicht maar ook toepasbaar op de hals, decolleté, handen en bovenarmen.

Bij Leie Clinic werken wij voor deze behandelingen wij vooral met Profhilo.
Profhilo is een ‘award-winning’ esthetisch product op basis van puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen.
Studies bevestigen een verbetering van de huidtextuur, elasticiteit, hydratatie en een verstrakkend effect. Profhilo zet de huid aan tot aanmaak van collageen en elastine. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en elastine maakt de huid elastischer. Het resultaat is dat fijne rimpels verzachten en de textuur van de huid zichtbaar verbetert. 

Leieclinic
Leieclinic
Leieclinic
Leieclinic
Leieclinic
Leieclinic